Het wie, wat, waar en waarom van AMEN Design-

Zingeving. Dat ene woord. Zo simpel maar toch zo ingewikkeld. De vraag over zingeving houdt ons bezig: Wat is de zin van dit bestaan? We zoeken naar antwoorden op de vragen van dit leven. Wanneer worden we verliefd, waarom sterft een geliefde, waarom hebben we ruzie of wanneer zijn we helemaal gelukkig? Veel mensen zoeken hun hele leven naar  antwoorden op die vragen in yoga, mindfullness of in cursussen. 

Maar wat als... Wat als dat eeuwenoude boek de Bijbel met al haar verhalen antwoord kan geven op deze vragen? Ook al geloof jij niet in de God van de Bijbel, daarmee zijn de verhalen uit het boek nog niet waardeloos geworden.

AMEN | Inspireren door verhalen en wijsheden uit de Bijbel.

Over amen

Veel mensen zoeken deze antwoorden in bijvoorbeeld yoga of mindfulness. Maar zou de Bijbel, met alle verhalen die erin staan, ook geen antwoorden kunnen geven? 


Ook al geloof je niet in een God, daarmee zijn de verhalen uit de Bijbel nog niet waardeloos geworden. 


Met het project AMEN inspireer ik mensen door middel van Bijbelverhalen.

Wie zit er nu achter AMEN? Dat ben ik, Daniël Westrik. Een enthousiaste kerel met een hart voor Jezus. Jezus roept in Handelingen 1:4–8 op om niet stil te blijven zitten, maar tot in elk uiteinde van de wereld het goede nieuws te verkondigen. Door AMEN kan ik aan deze oproep gehoor geven.

Nadat de vorige eigenaar besloten had om te stoppen met het merk AMEN, was ik van mening dat het zonde is om het merk dood te laten bloeden. Ik heb uiteindelijk besloten dit merk over te nemen en de visie door te starten.


Zelf ben ik enorm fan van het vertellen van verhalen door verschillende media als foto en video. Nu heb ik ook dit media aan mijn arsenaal toegevoegd. En kan ik niet wachten wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Inspiratie voor de verschillende stukken haal ik uit heel de Bijbel. Ik vind het een boek dat zo rijk is aan wijsheden dat ieder mens er iets van kan leren, ongeacht achtergrond of geloof. 

Met AMEN inspireer ik mensen door middel van Bijbelverhalen.

Over Amen